Unde ne gasesti

Program

Luni-Vineri
11.00 am – 19.00 pm

Sambata
11.00 am – 15.00 pm

Telefon

Lentile inteligente pentru confort vizual in fata ecranelor

Sa zicem ca ti-ai facut un adevarat stil de viata (din necesitate sau nu) din a te benocla la dispozitive digitale aflate la distante mici – smartphone, tableta, sistem GPS, laptop. Daca „sejururile digitale” depasesc 4 ore pe zi, ajungi sa ai ochii obositi si uscati, dureri musculare la gat si o vedere incetosata la distante de cateva zeci de centimetri. 

Daca esti si miop sau hipermetrop, deci iti „tratezi” ochii cu dioptrii de distanta, disconfortul vizual la distante mici apare si pentru ca privesti la aproape printr-o dioptrie mai mare decat ai nevoie – cea de distanta. 

Sedativul vizual ideal pentru aceste probleme sunt lentilele pre-progresive (sau cu suport de aditie). Aceste lentile inteligente iti ofera o vedere relaxata & clara la distante mici daca nu ai inca nevoie de lentile progresive (despre care poti citi aici) sau degresive (despre care afli aici).  

Asta se intampla gratie unui adaos de putere pentru aproape, cu dioptrii pe plus, plasat in partea de jos a lentilei. Acesta reduce disconfortul & oboseala ochilor si iti ofera claritate cand citesti de pe dispozitive mici sau de pe laptop. Iti recomandam aceste lentile inteligente daca ai peste 30 de ani si mai ales daca esti miop sau hipermetrop. Le poti folosi si daca nu ai nevoie de corectie pentru a privi in departare.

Lentilele pre-progresive au campuri vizuale largi in partea de sus a lentilei, unde sunt dispuse dioptriile pentru departe, pentru ca tu sa vezi la fel de bine ca si cu ochelarii de distanta pe care i-ai avut.

Ele sunt un preambul perfect pentru universul lentilelor progresive, unde ai toate sansele sa ajungi dupa 40 de ani. (Poti afla mai multe despre ele aici). Lentilele pre-progresive se fac de la zero, special pentru nevoile tale vizuale si pentru activitatile tale principale.