Unde ne gasesti

Program

Luni-Vineri
11.00 am – 19.00 pm

Sambata
11.00 am – 15.00 pm

Telefon

Pachet Hoya® iD MySelf: 3500 lei

Lentile incolore, subtiri, cu tratament premium la alegere. Daca le vrei heliomate, adauga 500 de lei pachetului. Pachet recomandat celor care vor lentile progresive super personalizate, cu cele mai largi campurie vizuale, pentru vedere limpede la orice distanta.

Detalii pachet

 

Lentilele Hoya ID Myself sunt prelucrate prin tehnologie digitala si sunt cele mai performante lentile progresive personalizate ale producatorului japonez, fiind recomandate tuturor categoriilor de purtatori.

Ele reduc semnificativ distorsiunile si senzatia de oscilatie, controland efectul prismatic de la periferia lentilelor. O tehnologie inteligenta din spatele lor, AdaptEase, optimizeaza amplitudinea campului vizual si a tranzitiilor la distante mici si medii, fara a influenta vederea la departare. Campul vizual optimizat iti asigura o experienta placuta cand utilizezi dispozitive digitale si in timpul activitatilor in aer liber. Sunt solutia optima pentru un stil de viata dinamic si digital.

Ai de ales intre doua tratamente antireflex de top. Unul dintre ele te protejeaza de lumina albastra nociva emisa de ecrane.

Pachetul include o pereche de lentile Hoya ID Myself cu primul grad de subtiere (1.6) + o rama de ochelari la alegere + montaj + testare optometrica detaliata dedicata corectiei cu lentile progresive.

Daca vrei mai multe detalii despre pachet si lentile, suna la 0746098091 sau fa programare in shop-urile noastre din Bucuresti (Dr. Iacob Felix 99) si Cluj Napoca (Iuliu Maniu 35).

Programeaza

Testare optometrica atenta & amanuntita la 0746098091 sau apasand butonul de mai jos: