Unde ne gasesti

Program

Luni-Vineri
11.00 am – 19.00 pm

Sambata
11.00 am – 15.00 pm

Telefon

Pachet Ital Lenti Twice Armonie: 2500 lei

Lentile incolore, subtiri, cu tratament premium la alegere. Daca le vrei heliomate, adauga 400 de lei pachetului. Pachet recomandat celor care vor campuri vizuale largi pentru acuitate vizuala buna in toate directiile privirii.

Detalii pachet

Lentilele progresive Ital Lenti Twice Armonie sunt prelucrate prin tehnologie digitala si-ti ofera claritate fara distorsiuni in fata smartphone-ului, a laptop-ului si a volanului si in timpul sedintelor.

Sunt recomandate daca vrei sa faci un prim pas in directia lentilelor progresive cu ajutorul uneia dintre cele mai avansate solutii de corectie cu lentile monofocale de pe piata. Le poti alege si daca nu esti la prima pereche de ochelari progresivi.

Gratie tehnologiei inteligente Twice, aceste lentile progresive ofera un aspect estetic superior pentru dioptrii medii si mari, precum si o vedere panoramica pentru toate distantele. Ele sunt individualizate in functie de parametrii tai vizuali si de purtare a ramei si de activitatile pe care le desfasori. 

Ai de ales intre doua tratamente antireflex de top. Unul dintre ele te protejeaza de lumina albastra nociva emisa de ecrane.

Pachetul include o pereche de lentile progresive Ital Lenti Twice Armonie cu primul grad de subtiere (1.6) + o rama de ochelari la alegere + montaj + testare optometrica detaliata dedicata corectiei cu lentile progresive.

Daca vrei mai multe detalii despre pachet si lentile, suna la 0746098091 sau fa programare in shop-urile noastre din Bucuresti (Dr. Iacob Felix 99) si Cluj Napoca (Iuliu Maniu 35).

Programeaza

Testare optometrica atenta & amanuntita la 0746098091 sau apasand butonul de mai jos: