Unde ne gasesti

Program

Luni-Vineri
11.00 am – 19.00 pm

Sambata
11.00 am – 15.00 pm

Telefon

Pachet Hoya iD MyStyle V+: 3200 lei

Lentile incolore, subtiri, cu tratament premium la alegere. Daca le vrei heliomate, adauga 500 de lei pachetului. Pachet recomandat celor care vor sa vada sharp la orice distanta, prin cele mai largi campuri vizuale.

Detalii pachet

Lentilele progresive Hoya iD MyStyle V+ sunt prelucrate prin tehnologie digitala si-ti permit sa vezi cu usurinta detalii pe smartphone sau laptop sau sa citesti o carte, precum si sa vezi limpede la departare si intermediar.

Unul dintre atuurile lor forte este ca echilibreaza diferenta de dioptrii intre cei doi ochi (acolo unde e cazul) gratie unei tehnologii inteligente, Hoya Binocular Harmonization, care asigura corectia corespunzatoare in fiecare punct al lentilei, cu precizie pentru nevoile fiecarui ochi.

Sunt recomandate daca esti un om activ, care sta mult cu ochii in ecrane (smartphone, laptop) la diferite distante si daca esti la prima pereche de ochelari progresivi sau ai mai purtat asa ceva.

Ai de ales intre doua tratamente antireflex de top. Unul dintre ele te protejeaza de lumina albastra nociva emisa de ecrane.

Pachetul include o pereche de lentile Hoya iD MyStyle V+ cu primul grad de subtiere (1.6) + o rama de ochelari la alegere + montaj + testare optometrica detaliata dedicata corectiei cu lentile progresive.

Daca vrei mai multe detalii despre pachet si lentile, suna la 0746098091 sau fa programare in shop-urile noastre din Bucuresti (Dr. Iacob Felix 99) si Cluj Napoca (Iuliu Maniu 35).

Programeaza

Testare optometrica atenta & amanuntita la 0746098091 sau apasand butonul de mai jos: