Unde ne gasesti

Program

Luni-Vineri
11.00 am – 19.00 pm

Sambata
11.00 am – 15.00 pm

Telefon

Pachet Zeiss Digital Lens SmartLife: 2100 lei

Lentile incolore, subtiri, cu tratament premium la alegere. Daca le vrei heliomate, adauga 300 de lei pachetului. Pachet recomandat miopilor si hipermetropilor cu varste intre 30 si 49 de ani care au ochi obositi & iritati si vor o vedere relaxata in zona de aproape. 

Detalii pachet


Lentilele Zeiss Digital Lens Smartlife sunt lentile inteligente cu suport de aditie sau „pre-progresive”, realizate digital. 

Ele au un boost cu dioptrii pe plus in partea de jos a lentilei, menit sa-ti ofere o claritate mai buna si o vedere confortabila la distante reduse, la care folosesti smartphone-ul, tableta, sistemul GPS sau laptopul (pana in 50 cm).

Te ajuta sa scapi de oboseala si iritarea ochilor suprasolicitati in zona de aproape si sa te acomodezi mai usor cu lentile progresive pe viitor.

Sunt recomandate daca ai o aditie de pana la +1.25 la aproape, un stil de viata dinamic si o apetenta pentru mediul digital.

Ai de ales intre doua tratamente antireflex de top. Unul dintre ele te protejeaza de lumina albastra nociva emisa de ecrane.

Pachetul include o pereche de lentile Zeiss Digital Lens Smartlife cu primul grad de subtiere (1.6) + o rama de ochelari la alegere + montaj + testare optometrica detaliata dedicata corectiei cu lentile progresive.

Daca vrei mai multe detalii despre pachet si lentile, suna la 0746098091 sau fa programare in shop-urile noastre din Bucuresti (Dr. Iacob Felix 99) si Cluj Napoca (Iuliu Maniu 35).

Programeaza

Testare optometrica atenta & amanuntita la 0746098091 sau apasand butonul de mai jos: