Unde ne gasesti

Program

Luni-Vineri
11.00 am – 19.00 pm

Sambata
11.00 am – 15.00 pm

Telefon

Pachet Essilor Varilux X Track: 3980 lei

Lentile incolore, subtiri, cu tratament premium la alegere. Daca le vrei heliomate, adauga 740 de lei pachetului. Pachet recomandat celor care vor lentile progresive super personalizate, cu cele mai largi campurie vizuale, pentru vedere limpede la orice distanta.

Detalii pachet

Lentilele progresive Varilux X Track sunt lentile inteligente prelucrate prin tehnologie digitala si sunt menite sa-ti ofere o vedere lina la departare, intermediar si aproape.

Sunt cele mai individualizate din gama progresivelor Essilor. Ele iau in calcul sapte masuratori unice, printre care comportamentul tau de citit, forma fiziologica a ochilor, rama pe care doresti s-o porti si activitatile tale principale. 

Sunt recomandate daca esti un om activ, care sta mult cu ochii in ecrane (smartphone, laptop) la diferite distante si daca esti la prima pereche de ochelari progresivi sau ai mai purtat asa ceva.

Ai de ales intre doua tratamente antireflex de top. Unul dintre ele te protejeaza de lumina albastra nociva emisa de ecrane.

Pachetul include o pereche de lentile Varilux X Track cu primul grad de subtiere (1.6) + o rama de ochelari la alegere + montaj + testare optometrica detaliata dedicata corectiei cu lentile progresive.

Daca vrei mai multe detalii despre pachet si lentile, suna la 0746098091 sau fa programare in shop-urile noastre din Bucuresti (Dr. Iacob Felix 99) si Cluj Napoca (Iuliu Maniu 35). 

Programeaza

Testare optometrica atenta & amanuntita la 0746098091 sau apasand butonul de mai jos: