Unde ne gasesti

Program

Luni-Vineri
11.00 am – 19.00 pm

Sambata
11.00 am – 15.00 pm

Telefon

Pachet Essilor Eyezen Boost: 1530 lei

Lentile incolore, subtiri, cu tratament premium la alegere. Daca le vrei heliomate, adauga 500 lei pachetului. Pachet recomandat miopilor & hipermetropilor de pana in 50 de ani care vor o vedere relaxata in zona de aproape. 

Detalii pachet

 

Lentilele pre-progresive Essilor Eyezen Boost sunt lentile inteligente cu suport de aditie sau „pre-progresive”, realizate digital. Mai exact, ele au un boost cu dioptrii pe plus in partea de jos a lentilei, menit sa-ti ofere o claritate mai buna si o vedere confortabila la distante reduse, la care folosesti smartphone-ul, tableta, sistemul GPS sau laptopul (pana in 50 cm).

Reduc senzatia de oboseala vizuala data de folosirea intensa a dispozitivelor digitale, ajuta la citirea textelor scrise mai mic pe ecrane si te protejeaza de lumina albastra-violet nociva gratie unei tehnologii inteligente: Eye Protect System.

Sunt disponibile in patru versiuni diferite, adaptate la varsta clientilor si la capacitatea lor de acomodare, si pot inlocui lentilele monofocale obisnuite (cele pentru o singura distanta) pana la varsta de 50 de ani.

Ai de ales intre doua tratamente antireflex de top. Unul dintre ele te protejeaza de lumina albastra nociva emisa de ecrane.

Pachetul include o pereche de lentile Essilor Eyezen Boost cu primul grad de subtiere (1.6) + o rama de ochelari la alegere + montaj + testare optometrica detaliata dedicata corectiei cu lentile progresive.

Daca vrei mai multe detalii despre pachet si lentile, suna la 0746098091 sau fa programare in shop-urile noastre din Bucuresti (Dr. Iacob Felix 99) si Cluj Napoca (Iuliu Maniu 35).

Programeaza

Testare optometrica atenta & amanuntita la 0746098091 sau apasand butonul de mai jos: